tag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post1135595931657700024..comments2023-05-04T11:25:35.121+03:00Comments on de-ale lui 'escu: Limoni di amalfi cotti al fornoMut Fuştehttp://www.blogger.com/profile/14497661301381223986noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post-3738958071331451792012-03-09T16:25:24.335+02:002012-03-09T16:25:24.335+02:00multumesc pentru indicatii :-)multumesc pentru indicatii :-)Eurohttps://www.blogger.com/profile/04293300706288247374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post-86293720537726849982012-03-09T09:56:59.506+02:002012-03-09T09:56:59.506+02:00Prima oara cand le-am facut am avut parte de un cu...Prima oara cand le-am facut am avut parte de un cuptor mai istet si am preincalzit cuptorul la 200 de grade, le-am copt pt vreo 8-10 minute la aceeasi temperatura pana cand mozzarella a inceput sa faca bule si apoi am ridicat la 230-240 ca sa le rumenesc putin suprafata.<br /><br /> Pozele din articol au fost facute la mine acasa unde am un aragaz vechi si am potrivit totul "din ochi" si au iesit mult, mult mai bine.<br /><br /> In principiu timpul de coacere trebuie sa fie de 10 minute timp in care trebuie sa se rumeneasca putin. Temperatura nu am gasit-o in reteta originala deoarece lamaile au fost coapte intr-un cuptor pe lemne asezat in curte unde totul era potrivit "din ochi".Mut Fuştehttps://www.blogger.com/profile/14497661301381223986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post-44129523495169385212012-03-08T17:01:49.497+02:002012-03-08T17:01:49.497+02:00asa o sa fac, am si de-alea in frigider. busuioc s...asa o sa fac, am si de-alea in frigider. busuioc si rosii cherry mai trebuie sa iau, si e in regula.<br /><br />cam care sa fie temperatura sau treapta de temperatura pentru cuptor? dupa spusele tale, as crede ca undeva pe la 150-180 de grade, sau treapta a 2a la un cuptor pe gaz.Eurohttps://www.blogger.com/profile/04293300706288247374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post-10616562407702987632012-03-08T17:01:17.737+02:002012-03-08T17:01:17.737+02:00Acest comentariu a fost eliminat de autor.Eurohttps://www.blogger.com/profile/04293300706288247374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post-62616556634034751852012-03-08T16:26:56.331+02:002012-03-08T16:26:56.331+02:00Sa incerci cu file de ansoa. Eu am avut ansoa la s...Sa incerci cu file de ansoa. Eu am avut ansoa la sare si gustul poate diferi putin fata de reteta clasica. Pofta mare!Mut Fuştehttps://www.blogger.com/profile/14497661301381223986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3910407299940412752.post-7629086044740040682012-03-08T16:21:53.134+02:002012-03-08T16:21:53.134+02:00o, da! o sa incerc si eu asta, chiar am niste mozz...o, da! o sa incerc si eu asta, chiar am niste mozza in frigider.Eurohttps://www.blogger.com/profile/04293300706288247374noreply@blogger.com