joi, 28 ianuarie 2010

Fara cuvinte ...



4 comentarii:

mitza spunea...

Un prieten zicea ca astia de la Apple vand aer, la un pret foarte scump. Ce-i drept , iPad-ul este un pas inainte, dar este doar un pas, nu un punct de referinta in istoria inventiilor electronice. O sa mai dureze ceva pana o sa se ajunga la un produs intr-adevar util. Si oricum, Tablet PC-urile exista de ceva vreme...

Mut Fuşte spunea...

Asta asa e pentru ca tehnologia exista. Apple nu a revolutionat nimic. Ce face Apple este sa aduca omul intr-o interactiune profunda cu produsele. Cu cat simti aparatul mai aproape de tine si e mic, cald, lucios, dragut cu atat simti ca poate fi parte din tine.
Iti rasfata simturile si te face sa dai 500 de dolari pe un TabletPC subtirel care in afara de aspect si de TouchScreenul usor mai destept nu aduce multe lucruri in plus.

Si ca la orice marca de renume, platesti pentru sigla. Totusi vreau neaparat sa pun mana pe unul sa vad cum se simte, sa vad daca intr-adevar interactiunea este chiar atat de faina cum spun ei in clip.

E Apple Store in Bucale ?

mitza spunea...

Apple Premium Reseller sunt doar in Bucuresti , Cluj si Galati. Dar Apple Authorized Reseller sunt in mult orase , inclusiv Iasi:
http://www.apcom.ro/ro-/buy/aar/index.html

Mut Fuşte spunea...

nu ... nu ... ma refeream la Apple Store, nu la magazine care vand produsele lor. E unul in Munchen chiar in centru; foarte fain; am fost acolo dar nu aveau iPad ...

Coane ! in martie sunt la Londra ;) am sa pun mana pe el acolo ... clar !