luni, 22 martie 2010

Jacket Potato and Tuna

Cartofii:
- 2 cartofi mari (preferabil cartofi de copt)
Tonul:
- 1 conserva de ton maruntit (in ulei sau in suc propriu)
- cozile de la 4 cepe verzi
- 2 linguri de fasole rosie (sau mix de fasole) la conserva
- 2 lingurite de maioneza (Hellmann's Light Mayonnaise)
Salata:
- 1 salata verde
- 2 rosii
- 1 ardei rosu
- 2 morcovi
- 200gr de porumb boabe
- 1 legatura de marar
- sos vinaigrette pentru salata (vinaigrette salad dressing)

    Cartofii se coc cel putin 1 ora la foc potrivit; apoi se lasa la racit in cuptor pana cand pot fi luati cu mana din tava dar sunt inca fierbinti in interior.
    Tonul scurs (de ulei sau suc) se ameteste intr-un dans tribal cu 2 lingurite de maioneza, cozile de ceapa verde (tocate) si fasolea boabe pana devine aproape pasta.
    Ingredientele pentru salata vor ajunge intr-un bol mare peste care se va turna sos vinaigrette dupa gust.

    Cip! Se poate fara sare! Pune putin piper ca sa-i dea gust. E drept ca sosul pentru salata are deja putina sare.





Niciun comentariu: