vineri, 2 octombrie 2009

zana inspiratie

Pentru ca mi s-a spus ca de la o vreme pun numai clipuri de pe youtube si ca nu ar fii interesant sa nu mai scriu una , alta ... m-am hotarat sa ma iau la tranta cu Zana Inspiratia si uite ce a iesit:

Cum se stie ... sau cum nu se stie ... in judetul Dambovitza banii se intorc cu lopata. Bine, ca tre sa ai lopata care trebuie nu asa ... orisice lopata.

Si pentru ca sunt astfel de lopeti [de intors banii] in Targoviste de dai numai in gropi cand mergi cu masina - oamenii sapa intr-o veselie - unul din proprietari si-a tras excavator. Ca sa fie mai cu mot si sa-i lase in urma pe "lopatari".

Si, cu ajutorul excavatorului sau nou nout, a sapat o groapa de 3 milioane de euro in conturile ROMSILVA. Ca, de, are cu ce! Si de la un excavator la 1000 de excavatoare stim cu totii ca e un pas mic.

Atat de mic incat seful de santier a devenit brusc patron. Acum are oamenii lui care-i conduc excavatoarele si si-a achizitionat si un set de basculante, conduse de aceiasi oameni care manevreaza si excavatoarele. Si tot sapa si cara din stanga in dreapta, ajutat foarte mult de arbitrii de centru.

Toata povestea o gasiti in Evenimentul Zilei de astazi.

2 comentarii:

mitza spunea...

Asa se fac in general afacerile si banii. Sunt oameni nascuti pentru a vedea oportunitati , portite de scapare , fraieri de jecmanit , relatii si pile de profitat si asa mai departe. Afacerile si munca cinstita te vor saraci iar statul degeaba te va inspira prin moduri nebanuite.

Mut Fuşte spunea...

ca bine zisei !